Reisverhalen/blog

We willen je graag mee nemen in ons verhaal. We hebben het verlangen je te inspireren, inzicht te geven, te bemoedigen en uitdagen als ouder in je gezin. We vinden het leuk als er interactie komt. We hebben hiervoor de reactieknop onderaan deze pagina waar je een bericht achter mag laten.

De lege kamer

Het is logeerweekend  ons jochie is er een paar nachtjes niet. Even een moment van rust, minder drukte en even niet mijn eigen spanning en vragen. Ons meisje is er nog een nachtje en zij gaat morgen logeren. In dat moment hebben Anke en ik dan even tijd met z’n tweeën  Het is altijd erg lekker, gewoon weer terug naar hoe je was toen je nog geen kinderen had, toen je een jaar of 20 was. Een moment van samen, je eigen dingen doen. Maar zover is het nu nog niet, straks, nu eerst nog ons meisje naar bed. De gebruikelijke riedel start van; haren kammen, tandenpoetsen, pyjama aan, voorlezen en lekker slapen. Ik doe de overige deuren dicht en ga naar beneden.

Lees meer »

Zonnestraal

Ken je ook van die cadeautjes die je door een moeilijke dag heen helpen? Het zijn de zonnestralen die iemand geeft in de donderwolken. Voor mij is dat mijn moeder die altijd klaar staat. Midden in de storm wil mijn moeder graag bijdrage; soms heel praktisch, met een knuffel, luisterend oor, zorg voor de kinderen, een gebed of een enorme lachbui.

Lees meer »

Gooi je anker uit!

En toen was de lange kerstvakantie lockdown voorbij. Het was zondagavond en ik zat verdrietig op de bank. Vele mensen om mij heen gaan weer werken, naar school en aan de slag. Ik wilde ook zo graag aan de slag alleen waarmee en vooral hoe, nadat ik weer drie weken 24/7 aan heb moeten staan.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.