Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Workshop 't Anker

"Grote passie én grote kwaliteit. Anke weet waar ze het over heeft en geeft de cursus met veel creativiteit en echte betrokkenheid. Vol met ideeën over de opvoeding van jóuw unieke kind. Ik voel me verrijkt!" (mdr)

 

"Ik heb deel genomen aan de workshop Schatgraven in 3 avonden door Anke Huis in 't Veld. Ik besloot hieraan mee te doen omdat ik merkte dat het opvoeden soms een strijd was geworden en ik voelde dat het zo zeker niet bedoeld is. Tijdens de avonden was er ruimte om je verhaal te delen en tips met elkaar te delen en ook van Anke en haar man Niek te krijgen. Het heeft me bewust gemaakt van het feit dat negatief gedrag een uiting kan zijn van iets positiefs, een kwaliteit, een schat die je kind bezit. Ik leer nu om met andere ogen te kijken en een soort van om-te-denken. Heel waardevol en fijn om ook samen met mij vrouw mee bezig te zijn om onze kinderen beter te kunnen opvoeden motiveren om met de gevonden schatten aan de slag te gaan." (vdr)

 

"Ik vond het fijn om een begin te hebben gemaakt om met in gesprek te kunnen gaan met mijn dochter en waarom ze zo boos wordt. Als ik in gesprek kan gaan met haar en ze niet meer met deuren slaat, is dat winst voor ons. Ik weet dat we er nog niet zijn maar we zitten op de goed weg."(mdr)

 

"Ik heb de workshop Schatgraven als fijn en nuttig ervaren! Ik kon hetgeen we behandeld hebben ook meteen toepassen. En met succes! Anke is een topper"(mdr)